7.06.2012

Cutii din carton pentru transport

ambalaje carton bucuresti

 

Indiferent daca aveți o afacere sau nu, vor fi momente cand va trebui sa impachetați ceva și sa-l trimiteți prin poșta. Deși unii recomanda plicuri poștale de hartie cu scopul de a impacheta carți și alte bunuri, sunt cazuri in care aveți nevoie de ceva mai mult decat o punga sau un plic. Cutiile din carton destinate expedierii sunt perfecte pentru impachetarea unor componente mai mici și deasemenea pentru expedierea lor prin poșta cand nu este esențial sa fie expediate urgent. Magazinele online folosesc foarte des cutiile din carton pentru expedierea produselor comercializate: imbracaminte, carti, bijuterii, electronice, produse de uz caznic, cosmetice, de fapt orice produs poate fi cumparat de pe net poate fi ambalat intr-o cutie din carton. Deasemenea cutia din carton se mai foloseste si pentru a trimite un cadou de ziua de naștere sau aniversari, prin poșta.

Deseori firmele sau persoanele fizice doresc sa trimita obiecte cu forme neobisnuite prin curier. La noi veți gasi diferite forme și marimi de cutii din carton pentru expediat, implicit, ceva ideal pentru nevoile dumneavoastra. Daca aveți o afacere, in mod cert trebuie sa va procurați cutiile de carton printr-o comanda online, care va va oferi reduceri considerabile in functie de cantitate. De ce sa platiți o avere pentru cutiile dumneavoastra de carton cand le puteți cumpara in cantitați mari și la un preț accesibil de la furnizor de incredere, direct de pe internet. Fie ca le doriți mici, mari, albe sau maro, veți gasi mereu ceea ce va doriți.
Daca doriți ca expedierea bunurilor dumneavostra sa aiba un adevarat impact, trebuie sa va comandati cutii personalizate. Achiziționand cutii destinate expedierii in cantitați mari, clientul beneficiaza de reducere, dar și de posibilitatea de a imprima cutiile identic, sau diferit. Cand alegeți culori frumoase pentru ambalajele dumneavoastra, de fapt spuneți ceva legat de compania dumneavoastra.

Chiar daca nu doriti sa comandati cutii din carton in cantitati mari, de la noi tot puteți obține o oferta buna la cutii. Un pachet de 50 de cutii din carton pentru expediere va vor ține probabil cațiva ani și in plus, va pot economisi mulți bani din costurile timbrelor și impachetarii excesive. Anumite companii aleg sa procure cutii albe simple pentru produsele expediate in mod regulat, chiar si pentru aceste cantitati exista reduceri.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire