5.29.2008

Refoloseste cutiile din carton

Vrem sa va aducem la cunostinta problema cutiilor din carton folosite si despre cat de usor, economic si eficient, este de a refolosi in loc de a recicla atunci cand este vorba de cutiile din carton.

A?i auzit, probabil, de cei 3R "Reduce, Refoloseste, Recicleaza". Aceasta este expresia folosita la nivel mondial sub care se desfasoara actiunile de reducere a de?eurilor. Ce s-ar putea s? nu ?titi este faptul c?  "Reduce, Refoloseste, Recicleaza" sunt enumerate în ordine cronologic?. Astfel desi reciclarea ajuta la reducerea de?eurilor ?i a imbunatatiri mediului, reutilizarea produselor ?i a materialelor, precum ?i reducerea consumului, au un impact cu mult mai pozitiv asupra mediului.

Pentru a face posibila refolosirea cutiilor din carton va recomandam ca dup? ce cutia din carton si-a terminat ciclul pentru care a fost cumparata (sa depozitat marfa in depozit, ati primit produsele de la furnizor, etc.), se adun? toate cutiile din carton folosite si se pliaza intr-o stiv? sortate pe dimensiuni (nu indepartati banda adeziva aplicata pe acestea).

Cutiile folosite se pot folosi ca si cele noi? R?spunsul este DA Absolut. Se pot folosi in mutari si delocari imobiliare, depozitarea si manipularea produselor in depozite de fapt nu exista restrictii ci doar problema de marketing ("reclama e mama comertului" respectiv ambalajul) atata timp cat pe canalul unde se foloseste ambalajul nu conteaza aspectul ambalajului - nu trebuie sa existe nici o problema in a refolosi un ambalaj.

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire